Pratite nas

Aktuelno

Beovizija: Trka za Lisabon!

Večeras od 21h održava se i dugoočekivana “Beovizija”, kada će Srbija dobiti svog predstavnika za ovogodišnje takmičenje “Pesma Evrovizije”. Trka za Lisabon!
Jedan od favorita, barem kako kažu kladionce i pregledi pesama na Jutjubu, je Sanja Ilić koji je naveo zbog čega je odlučio da se takmiči. Muzičar veruje da ima više šanse nego ikada da osvoji prvo mesto i brani zastave naše zemlje na ovom najprestižnijem muzičkom takmičenju. Kompozitor numere “Nova deca”, koja će se večeras boriti sa još 16 kompozicija kaže: “ Svako ko se prijavio ima nameru da pobedi. “Balkanika” je rešila da učestvuje jer ima jako dobru pesmu. Spojili smo dva sveta, jednu staru Srbiju i novu modernu vezanu za svet. Da je drugačije, ne bismo se prijavili na takmičenje .“ Sanja dodaje, da po pregledima na Jutjubu može da zaključi kako su oni na prvom mestu, a da li je to dobro ili ne tek će se videti. Slaže se da je ponekad potrebno da se neka pesma izvodi na stranom jeziku, ali evo zbog čega “Balkanika” ako prođe neće da peva na engleskom. Nije potpuno siguran na kom jeziku je najbolje pevati ali za svoju pesmu zna da je najbolje pevati je i ovde i tamo na maternjem jeziku. Objašnjava: “ Tako je napravljena, mislim da bi engleski dosta pokvario tu pesmu, jer ima mnogo etno-zvuka. Neke pesme je možda potrebno otpevati na engleskom jeziku, a naša pesma može da ide isključivo na srpskom“.

Ako do sada niste poslušali numeru za koju se smatra da je favorit, učinite to sada!

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.