Pratite nas

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Lepa Brena: Spektakl u Subotici pred prepunom Halom sportova!

Lepa Brena napravila je veliki spektakl u Subotici pred prepunom Halom sportova, a svi su pevali uglas njene hitove.

Početak Brenine svetske turneje u duhu pesme „Zar je važno da l se peva ili pjeva“ u Subotici je dobio pravi značaj, jer je to grad u kome živi 28 nacija, a u prepunoj Hali sportova najveća zvezda Balkana Lepa Brena predstavila je i hitove sa svog najnovijeg albuma. Brena je pozdravila Subotičane rečima:

„Večeras je veče ljubavi, i ispunićemo ovo zajednički provedeno vreme mojim velikim hitovima, kojima najavljujem i početak svoje turneje“.

Publika je pevala sa Brenom njene velike hitove: „Čik pogodi“, „Ti si moj greh“, „Mače moje“, „Robinja“, „Recite mu da ga volim“ i mnoge, mnoge druge. Koncertom u Subotici, Lepa Brena je započela seriju koncerata koje će održati u inostranstvu, a izjavila je da je za nju, podjednako drag svaki grad bivše Juge, jer sva ta mesta čine ljudi, a njihova podrška je uvek i svima potrebna.

O pesmi ”Zar je važno da l se pjeva ili peva”, kaže da je nastala kao refleksija mnogih događanja na Balkanu, a pečat i dušu toj pesmi koja će se dugo pevati dali su i njen tekstopisac Dragan Brajević Braja.

Ispred velike hale bila su i dva autobusa posetilaca iz inostranstva, a osim Subotičana zvezdu Balkana su pozdravili i fanovi iz čitave Vojvodine. U velikoj sportskoj dvorani Subotice, Lepu Brenu su dočekale sve generacije od najmlađih do najstarijih fanova, kojima je ona priredila veličanstven spektakl. Pogledajte i sami deo atmosfere iz prepune hale.

 

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.