Pratite nas

Aktuelno

Koncert Saše Matića 8. marta u Štark Areni!

„Kamarad produkcija“ organizuje drugi veliki solistički koncert Saše Matića, 8. marta 2018. godine u Štark Areni.
Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, zahvaljujući svojoj harizmi, odličnim pesmam i izvanrednom glasu, a ovaj koncert biće po mnogo čemu autentičan i predstavljaće reprizu spektakla od pre dve godine. Tu je i promocija novog albuma „Ne bih ništa menjao“ kao i duet sa Cecom Ražnatović „Lažov notorni“.

Saša Matić se velikom brzinom probio do zvezda, zahvaljujući dobrom glasu i pesmama. Završio je nižu i srednju muzičku školu, a prvi susret sa publikom imao je davne 1994. godine u Beogradu. Posle snimanja prvog albuma 2001. godine, održao je koncert u prepunom Domu Sindikata što je potvrdilo njagov kvalitet. Pobedio je na Budvanskom festivalu 2003. godine sa pesmom „Moj grad“, sa kojom je iste godine osvojio prvo mesto i na festivalu „Ohridski Trubaduri“ u Makedoniji. San svakog pevača je bio da do poslednjeg mesta napuni Sava Centar, što je Saši Matiću pošlo za rukom 2003. godine, posle objavljenog trećeg albuma. Snimio je mnogobrojne duete, gostovao velikom broju pevača na koncertima, osvojio mnogobrojne nagrade za pevača godine, hit godine i album godine.

Drugi po redu Sasin koncert u Stark Areni, gde se ponovo očekuje rekordna posećenost, bice nalik onome od pre dve godine, kada je Arena bila rasprodata 20.dana pred 8.mart, a opet bice sacinjena potpuno novim segmentima produkcije kako svetlosne tako i zvucne koja do sada nije vidjena na nasim prostorima.

Pretprodaja ulaznica počela je 04. decembra po cenama od: 900, 1000, 1300, 1500 rsd i broj ulaznica po promo cenama je ograničen.

Nastavite čitanje
Kliknite da biste komentarisali

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.