Pratite nas

Aktuelno

Novi spot Lepe Brene – Srećna žena!

Novi spot Lepe Brene za pesmu „Srećna žena“, kao i album „Zar je važno da l’ se peva ili pjeva“, biće premijerno pušten večeras u 18 časova na pevačicinom „jutjub“ kanalu.
U spotu Lepe Brene, pojaviće se 13 naših pevačica: Goca Tržan, Edita Aradinović, Anabela Atijas, Katarina Živković, Nikolina Kovač, Vanja Mijatović i druge. Njihov zadatak je bio da što bolje odglume najveću jugoslovensku zvezdu. Pevačica je otkrila da je spot sniman na više lokacija, najpre u Beogradu, gde su „okupirali“ njen dom, zatim u „Grandovom“ studiju, a ostale kadrove u Istanbulu, Londonu, Njujorku, Švajcarskoj. Brena dodaje:

„U spotu se pojavljuje 13 naših najlepših žena, pevačica i glumica, i ovim putem im se zahvaljujem što su odvojile vreme za mene. Znam da od žena imam najveću podršku“.

Režija je poverena Harisu Dubici, a kao što se može videti i ovoga puta najveća balkanska zvezda postavila je standarde.

Pogledajte spot:

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.