Pratite nas

Aktuelno

Premijera: Vlado Georgiev – Tebe žedan!

Premijera spota „Tebe žedan“ dokazuje da vredi čekati svaku pesmu koju priprema Vlado Georgiev. Podsetiće vas na osamdesete godine kada se svirala i pevala drugačija muzika.

Vožnja motorima bajkerske ekipe, prelepa manekenka i Vlado Georgiev sa svojim fantastičnim glasom, kratak je opis spota za novu pesmu „Tebe žedan“!

Ekranizovan je novi singl, a popularni pevač je pesmu „Tebe žedan“ izveo uživo pred svojom publikom na nedavnim koncertima u Sava centru. Sada, bez velike buke i bez najave u medijima, Vlado je spot poklonio svojoj publici objavivši ga na svom jutjub kanalu.

Pevač i kompozitor nedavno je izjavio da svojim načinom rada želi da podseti javnost na neke lepe stvari koje su pomalo zaboravljene, pa su tako i njegovi beogradski koncerti imali simboličan naziv “ Izvolite, dame i gospodo“. To mu je upravo bila ideja, da podseti ljude, da mogu biti fini, kulturni i normalni:

„Ne moramo da uđemo u rijaliti trend, da pričamo gluposti i radimo nešto što ne treba, već možemo da se obratimo sa „izvolite“ ili „dame i gospodo“. Kvalitet je opao u svemu, devalviran je do te mere da su stvari postale neprihvatljive. Iz tog razloga sam objavio spot za pesmu „Tebe žedan“, koja podseća na osamdesete godine, kada se svirala i pevala drugačija muzika i pričalo o lepim stvarima“.

Popularni Barba, namerava da i ubuduće drži taj pravac i da stvara pesme, koje nemaju dodirnih tačaka sa onim što se dešava napolju. Svojim obožavaocima će poklanjati pesmu po pesmu, spot po spot, a zatim će sve to objaviti kao jedan album.

Sudeći po komentarima, pesma je već hit. Pogledajte i uverite se i sami!

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.