Pratite nas

Aktuelno

Veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni!

Drugi po redu, veliki solistički koncert Seke Aleksić u Štark Areni 14. aprila 2018. godine.

Punih petnaest godina Seka Aleksić, jedna je od najboljih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Svoj imidž je izgradila zahvaljujući velikom profesionalizmu, dobrim pesmama, harizmom i jedinstvenim glasu. Koncert će predstavljati promociju poslednja dva albuma: „Lek za spavanje“ i „Koma“, kao i novog singla „Folirant“.

Seka je 2002. godine izdala svoj prvi CD, sa vodecom numerom „Da sam musko“i odmah je bilo jasno da je estradno nebo dobilo novu zvezdu. Nakon godinu dana kasnije izdaje drugi album gde su se izdvojili hitovi „Crno i Zlatno“ i „Ko da sutra ne postoji“ Seka potvrdjuje svoje sigurno mesto na estradi. 2005. godine izdaje album „Dodji i uzmi me“ i od tada krece vrtoglavi uspon ka samom vrhu, dok se istovremeno za njene nastupe traži karta vise. Popularnost je nije ponela, ostala je prirodna i spontana, uvek spremna da se odazove humanitarnim akcijama.

Svoj prvi solistički koncert održala je oktobra 2010. godine u Beogradskoj Areni, a u proleće 2012. godine izdaje svoj šesti album pod nazivom „Lom“, 2015. godine album “ Lek za spavanje“ i 2017. album „Koma“ na kome je svaka pesma bukvalno hit za sebe.

Aktuelno

Premijera: SAŠA KOVAČEVIĆ – Bez tebe me nema

Po ko zna koji put Saša Kovačević je uspeo da dotakne naša srca!

“Ovo nije spot, ovo je spotčina!”

“Ovaj čovek ne ume da napravi lošu pesmu!”
“Au, kakva pesma, spot, emocija… Oduševljenje!”
– samo su neki od komentara…
Pred vama je još jedna filmska priča koja će vas ostaviti bez reči…
Uživajte!

Nastavite čitanje

Aktuelno

Premijera: Marija Šerifović – Nije ljubav to!

Premijera pesme pod nazivom „Nije ljubav to“ je najava koncerta koji će Marija Šerifović održati u Štark Areni.
Marija Šerifović objavila je novu pesmu „Nije ljubav to“, kao najavu za Beogradski koncert, koji je zakazan za 24. maj u Štark Areni. Pesmu je i ovoga puta radio Saša Nikolić, dok je za tekst zaslužan Milan Miletić. Marija je kao i uvek, svojim glasom donela neverovatnu emociju, što definitivno obećava spektakl u Areni.

Marija je na svom Instagram profilu nedavno objavila delić ovog spota i zaintrigirala svoje fanove, rečima:

„Ne verujte svemu što vam se učini logičnim, a opet verujte da imam najbolju nameru. U svakom slučaju, ovoga puta od mene očekujte neočekivano“

Pogledajte spot za fantastičnu pesmu „Nije ljubav to“.

Nastavite čitanje

Aktuelno

Dara Bubamara: Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018. godine!

Koncert u Štark Areni 21. aprila 2018 godine je potvrda kvaliteta i kruna 25-ogodišnje karijere Dare Bubamare.

Naziv koncerta, pevačice Dare Bubamare je „Takva sam kakva sam“, a to odslikava njen stil života i istrajnost. Uz muzičku popularnost, kvalitet pesama i interpretacije praćene plesačima, kostimima, scenografijom, Dara će svojoj publici prirediti nešto spektakularno i za pamćenje.

Producentska kuća „Emotion“ će tehnički pratiti Daru Bubamaru i svojim umećem učiniti ovaj šou fantastičnim. Dara će svoju punliku provesti kroz 25 godina svoje karijere, od „Košave sa Dunava“ do najnovijeg albuma „Extravagantno“.

Očekuje vas mnogo iznenađenja, fenomenalnih gostiju, tamburaša, imitacija i još dosta toga što će ovaj koncert izdvojiti od drugih i zaista biti kruna karijere Dare Bubamare.

Nastavite čitanje
Marketing
Marketing
Marketing

U trendu

Copyright Radio 13 © 2017 - 2018. Sva prava zadržana. Zabranjeno je kopiranje u celini i u delovima bez dozvole.